2012
29.1

Hun var med til Oscars barnedåb i Næsbyhoved Broby Kirke. Derefter blev hun "skubbet" op til forsamlingshuset, hvor hun var med til middagen og en del af eftermiddagen.
15.2

Hendes to veninder fra Djursland - Tove og Merethe besøger hende.

Uddrag fra mail om besøget:

Kirsten, sad og kiggede ud af vinduet. Merethe gik hen og spurgte om vi kunne købe 3 kopper kaffer, det trængte vi godt nok til, men hun fik en termokande med. Kirsten ville IKKE ha noget, hun skubbede min hånd væk når jeg rakte til hende. Hun kiggede ind imellem meget på mig men der var ellers ingen kontakt, hun brugte munden meget, som om hun suttede på noget, tænker om hun var tørstig/sulten.
Da jeg vile gi hende fingerringen på, puttede hun den i munden, så jeg turde ikke lade den være hos hende.

Vi pludrede jo løs om navne, hun kender, jeres, vores og Martin, jeg mener helt bestemt, at da jeg spurgte til Karin blev hun decideret trist, kiggede ned, slog øjnene ned og munden hang. Derfor tror jeg, hun kender navnene på jer..........dig og jeres børn.

Vi fik ikke det mindste smil, det fik jeg jo altid i Randers, dengang var der langt mere kontakt, mener jeg bestemt.
30.7

Hun har en fin hverdag hvor hun bliver passet og plejet af personalet, som har god kontakt med hende, og beretter om smil og meget opmærksom på ting der sker omkring hende... ,men desværre er hun helt stiv og ikke smilene når familie og veninder kommer. Det er rigtig rigtig svært at besøge hende - da men står helt magtesløs. Fortæller om dit og dat og ting der er sket, uden at få et blik :-(
21.11

Personalet skriver i bogen:

Kirsten har i dag været aktivt deltagende i påklædningen, hun reagerede på verbal guidning og nikkede da jeg til slut spurgte om det var en god morgen :-)

Mette.5.12

Personalet skriver i bogen:

Den anden morgen sagde/hviskede hun: "Godmorgen" og var meget smilende hele formiddagen.
Til morgen da hun blev spurgt om hun havde sovet godt, hviskede hun "Ja".

Mette.24.12

Martin er på julevisit og overbringer gaver. Der er ingen reaktion !