2010
28.1
Hun er netop begyndt at spise selv med højre arm... FANTASTISK !!. Det er personalet der har opdaget hendes vilje til selv at ville... Hun tager brød i hånden og fører det op til munden tager en bid og lægger det ned igen.


10.1
Vi var på centret og sige tillykke med hendes fødselsdag med en stor buket blomster. De tilsendte kort blev oplæst og vi hyggede med kaffe og div. De andre beboere havde også købt fælles gaver til hende.
10.5
Nu er hun også begyndt at kunne tage et glas op, tage det til munden og suge/drikke af det.
Victor og Farmor.
15.5
Personalet fra afd. C, er sammen med Kirsten og de andre beboere på restaurant Carlslund i Odense. Der kommer man og får æggekage, snaps og øl. De kunne se at hun virkelig havde en rigtig god dag.
Der er tur til Bazaren i Odense, hvor Kirsten er med sammen med to andre. Hun nyder at se på alt den aktivitet der er der. En hjælper køber smågaver til Victor og julie, som Kirsten har med hjem fra turen.
5.6
5.6
Der er nu aftalt med en ergoterapeaut, at hun skal komme en gang om ugen og lave øvelser med Kirsten. Hun har ud over alt forventning, en vilje og styrke til at arbejde med hende venstre side som er rimelig brugbar. Hun kan løfte et glas fra bordet og drikker fint, og tager også brød op til munden m.m.


1.8

Pårupgaard lægger flere afd. sammen, således at afd. C - hvor mor bor, bliver blandet med nabo afdelingen så det giver en mere fleksibel hverdag. Der spises nu også fælles frokost i kantinen, så alle beboere mødes.


11.8

Fælles tur for afdelingen til Odense City. De skule have været på museet "Tidens Samling" der udstiller tøj, varer og indretningsting fra ældre dage, men beborene ville hellere på café og hygge. Der blev kørt en tur i gågaden og afsluttet med resturantsbesøg. Kirsten var virkelig i hopla på turen.


17.9

"Gå klubben" er et nyt initeritiv som er udsprunget af, at de frivillige ikke mere kommer på centeret og går ture med beboerne. Nu går personalet tur med dem som har lyst, i de smukke områder omkring Pårupgaard.


1.10

Caroline som er ansat på Pårupgaard ringer med glæde og fortæller:

På sådan en dejlig efterårsmorgen med solskin har Kirsten har selv taget brød op fra tallerknen og spiser selv, og hun forsøgte at bruge begge arme.
Hun drak selv efter at have løftet glasset op fra bordet, og så sidder hun og følger personalet med øjnene og smiler.

De har gåsehud af glæde efter denne oplevelse.

De vil lige så snart hun har hvilet sig over middag, køre en tur ud på stierne i området og nyde efteråret


9.10

Hun er på tur til Julies fødselsdagsfest i Næsby. Hele familien er samlet (Julie, Victor, Asta, Karin, Jørgen, Olde, Line og Martin) til en hyggelig eftermiddag med kaffe og lækker lagkage som Karin havde medbragt fra København. Vi læste et postkort op for hende, som var kommet fra hendes veninde Merete. Senere var vi på tur ud i det flotte efterårsvejr. Mor nød virkelig at være tilstede i de timer. Hun smilede da vi sagde farvel, og hun kom fint afsted i taxibussen.

19.10

Sammen med de andre beboere høres der "stressless" musik, imens man slapper af under tæpper. Kirsten nyder virkelig denne situation.
12.11

Merete og hendes søn besøger Kirsten, og drikker eftermiddagskaffe i hendes lejlighed.


16.11

Afdelingen er på juleshoppetur i Bilka.


21.11

Ligesom i 2009, er der arrangeret en ny populær tur til Refsvindinge bryggeri på Østfyn.


30.11

Kirsten starter med muskeltræning i finmotorik med fingrene. Hun er ret godt med venstre arm til at lave bøj/stræk.


9.12

Der afholdes julefrokost på afdelingen. Beboerne har valgt at der ikke skal pårørende med iår.


24.12

Martin og Olde er på julevisit med hendes julegaver som hun kan få pakket op juleaften. De skal være 14 til juleaften på afdelingen,