2009
30.12
Hun er sammen med 139 andre damer fra forskellige plejecentre i Odense, til dame nytårskur i et forsamlingshus i Åsum som er omdannet til restaurant. Hun havde en rigtig god dag, og sad med hat på ligesom alle de andre. Der var levende musik med orkester.
27.12
3. juledag blev der holdt hygge eftermiddag hos Martin og hans familie i Næsby. Hun var her i tre timer. Der blev åbnet pakker, drukket kaffe og spist julekonfekt.
24.12
Vi besøgte hende om formiddagen og ønskede Glædelig Jul, og afleverede hendes pakker til juleaften. Alle på afd. skal holde jul der. Vi læste de modtagne julekort og åbnede de små vedsendte pakker.
12.12
Der blev afholdt julefrokost på plejecentret, Kirsten har en god julemads appetit, og smiler meget under arrangementet. Der spilles julemusik - hvor det tydeligt kan ses på hende at hun nyder det.
10.12
Juleindkøbstur til Rosengårdcentret hvor juletravlheden og butikkernes pynt bliver betragtet. Caroline fra personalet køber sammen med Kirsten julegaver til hendes børnebørn - Asta, Victor og Julie.
4.12
Der er tur til Langesøskoven hvor Kirstens smiler ved synet af ænderne, bagefter køres til Odense centrum - en tur arr. af de "frivillige" der kommer på plejecentret. Sammen med de andre kører hun tur i gågaden og ser julebelysningen og det store juletræ på Flakhaven. De afslutter turen på Jensens Bøfhus, hvor Kirsten nyder maden.
16.11
Fællestur med bus til Refsvindinge Bryggeri med ølsmagning.
27.8
Der er sensommer hyggegrill arrangement hvor vi deltager. Alle der bor på centret er samlet i fællesrummet hvor der hygges, synges og der er musik til maden fra en musiker.
25.8
Der er fælles tur til Odense ZOO for beboerne. Hun giver udtryk for at det er hyggeligt, med smil til personalet.
25.7
Hun har fået en frivillig besøgsven der hedder Kirsten. Hun kommer hver mandag og går tur, læser og spiller musik for hende. Hun går også til den gudstjenste der er på centret med præsten fra Paarup Kirke.
Juli.
Foto fra hendes stue, med hendes hjemmelavede patchwork ophængt i baggrunden, og fra terrassen ved lejligheden. I år har hun måtte "nøjes" med at se på hendes egne egern. Det som sidste år huserede i træet, er ikke dukket op endnu.
11.6
Der er hyggetur til Jensens Bøfhus for beboere og personale.

2.4
Hun deltager i et stort arrangement sammen med 400 andre fra byens plejecentre. Musikfestival i Odense Idrætshal er et show med Birthe Kjær og Arne Lundemann. Hjælperne der var med fra Rydså Centret siger at hun havde en rigtig god dag og var meget med i det der skete.

24.3
Yvonne som er gammel skoleveninde med Kirsten, besøger hende.
Uddrag af mail: "Jeg har besøgt Kirsten og det gik rigtig godt. Det er vel nok et godt sted, alle var søde og Kirsten virkede glad. Hun kendte mig og vi drak kaffe. Hun morede sig
da jeg fortalte om vores barn-ungdom. Hendes lejlighed er lys og venlig,
jeg er meget glad for at have set det"

1.2
De ansatte fortæller at hun er meget interesseret i tv programmet - Årgang 0 og dyreudsendelser fra Animal Planet. Derimod var et program som hun sad og så, om en dame der var blevet hjerneskadet ikke noget hun syntes om, hun blev meget urolig og kiggede væk. Da der blev skiftet program blev hun rolig igen...


22.1
Ny test på OUH med større dosis medicin skal afprøves. Det virker ikke på hende, så testen afsluttes.
(se under 4.9.2008)

10.1
Hun fejrer sin 63 års fødselsdag med besøg af familien. Der er pyntet borde og der er flag ved hendes dør. Læste fødselsdagskort op for hende og pakkede gaver op. TAK til alle Jer, der tænkte på hende på denne dag.
Fødselsdagsbordet på plejecentret. Kirsten, Julie, Victor, Line og Kirstens mor til højre.
Kirsten med børnebørn.