2008
27.12
Kirsten køres med taxi til Næsby, hvor Martin og familie bor. Her holdes der julehygge med alle børn, børnebørn, svigerbørn og hendes mor.
24.12
24.11
19.10
4.9
31.8
Vi kørte en tur til formiddags gudstjeneste i Paarup Kirke. Kirken ligger 15 min. gang fra plejecentret.
2.7
Sommerbilled fra atriumgården ved afd. C. Her bliver der tit spist og drukket kaffe når vejret er til det.
(klik på billed for stor udgave)
16.6
Mor var på tur med hendes afd. til Odense Zoo. Der var fælles transport med taxibus. Hun var meget vågen og opmærksom under rundturen. Det var blandet vejr, men der blev hurtigt indkøbt regnslag da vejret skiftede til småregn. Solen kom tilbage under besøget og det var en alletiders oplevelse for hende. Der blev købt mad i restauranten som blev indtaget med velbehag.
Dorthe fra afd. C kører Kirsten.
1.6
Hun var med til Victors dåb (barnebarn) i Næsbyhoved Broby kirke ved Odense. Hun sad i sin kørestol på forreste række sammen med Martin. Hun fulgte interesseret med i kirkehandlingen, og drejede flere gange hovedet over imod Victor når hun kunne høre ham. Der blev efterfølgende taget det her fælles billed ved døbefonten af de 4 generationer.
29.5
Det er observeret, at hun under aftensmaden, én gang selv har ført en gaffel ned og taget et stykke frikadelle, og selv taget kruset op og drukket. Efterfølgende har personalet sat et stykke mad på gaflen som hun har ført op til munden. Det er ikke hver gang det sker, men der er øjeblikke hvor hun er meget interesseret i at arbejde med bestikket.
10.4
Her 2 måneder efter hendes flytning til Odense, er hun faldet rigtig godt til. Personalet er rigtig glade for hende, og de kan se at hun lige så stille er kommet til rette. Hun kommer som en af de sidste i seng om aftenen for hun nyder at hygge med tv og de andre 10 beboere. Plejecentret har løbende skiftet mange af hendes hjælpemidler ud - til bedre ting, bla. en ny kørestol hvor hun sidder mere behageligt i. Personalet har også bedt om efteruddannelse i pleje af senhjerneskadede.
1.4
Det mest fantastiske er sket ude foran Kirstens vindue. Der står et træ der hele vinteren har røde bær - som et egern kommer og henter....
12.2
2.2
Kirsten bliver flyttet til et plejecenter på Fyn. Det ligger i Paarup - som ligger i nordvest oplandet til Odense, 4 km fra Martin og hans familie. På Paarup Plejecenter får hun en plejebolig som minder om den hun havde i Randers, dog er det her i Odense et LEVE-/BO miljø og lejligheden er en del større, så der kommer flere møbler og indbo med. Hun får skøn udsigt til skov og dal med fasaner i haven, og kan fra hendes lejlighed blive kørt direkte udenfor.
Hovedindgangen.
Udsigt fra lejligheden.
Haven ved lejligheden.
Fælles gårdhave med "sanse bede".
Martin og Kirstens mor er på julebesøg og ønsker Glædelig Jul. De skal være 4 beboere og 1 plejer juleaften på afd. C.
Menuen er Medister, flæskesteg og Ris A' La Mande.

Vi læser alle de modtagne julekort og pakker gaver op. Tak for juletankerne til hende !!
Hun blev testet for medicin der kan dæmpe hendes muskelstivhed / spasmer i højre side. Testen er afgørende for at kunne få indopereret en Baklofenpumpe i maveskindet. Pumpen kan sammmenlignes med størrelsen på en ishockey puk.
Resultat af testen = En normal dosis havde ingen virkning på hende.
Kirsten bliver mormor. Karin føder en pige på Frederiksberg sygehus. Hun skal hedde Asta.
Kirsten er igang med undersøgelser og test af medicin, der skal nedsætte spændingerne i højre arm og ben. Medicinen vil - hvis det virker optimalt, blive automatisk indsprøjtet i kroppen via en pumpe.
Kirsten bliver farmor for anden gang. Line føder en dreng på OUH. Han hedder Victor.