2016
Vi var så heldige, at i 2016, blev hun visiteret til en plads i Københavns Kommune, efter vi at have ansøgt om en overflytning.
Efter en del "dårlige" oplevelser med plejecentret i Odense, og kommunen, der ikke kunne hjælpe med en flytning til anden bolig, valgte Karin at få hende over til Sjælland.
I juni flyttende hun ind på Bispebjerg Plejecenter på Tagensvej i København. Et rigtig fint sted med en anden type beboere, end i Odense.
Hun er faldet rigtig god til det nye sted, og personalet har god kontakt med hende.

En af de første der besøgte hende af veninderne, var Tove i juli.
Hun skrev efterbesøget "kommer lig derfra, det var dejligt at se hende igen. Som sædvanligt er jeg sikker på, hun kan kende mig. Hun smilede en del og kluk lo, og ville ikke slippe min hånd".
Hendes lejlighed ligger på 2. sal her, med udsigt til en fin gårdhave.
September, 2016. Meget kort tid efter hendes flytning til København, ændrer hun adfærd i den gode retning.
Hun er begyndt at have et andet ansigtsudtryk og griner højtlydt!
Se video optaget på Karins telefon.
I oktober, var vi alle på besøg med kage til kaffehygge.
Og samme eftermiddag vi var der, dukker Yvonne uventet op, på visit. Hun har ikke besøgt Kirsten, siden hun boede på plejecentret i Odense. Hun var der i nogle timer, og vi så gamle billeder fra albummet, og Kirsten grinte højlydt, da vi så billeder fra deres fælles ophold på Den Suherske Husholdningsskole i København.
Yvonne kom dengang fra Nonebo ved Langeskov, og har kendt Kirsten siden 3. klasse, da de gik på Marie Jørgensens Pigeskole i Odense.
Plejecentret har en "Rigshaw", som hun er med, når vejret er godt.
Karin, Kirsten og Martin.